[views id=”7884″]
شرکت کارگزاری آگاه فعالیت خود را از سال ۱۳۸۴ با مجوز رسمی از سازمان بورس و اوراق بهادار آغاز نمود. در راستای گسترش ارائه خدمات حرفهای مدیریت دارایی به طیف وسیعی از سرمایه گذاران و با هدف ایجاد ساختاری قانون مند، شفاف و مبتنی بر اعتماد و تعهد ، کارگزاری آگاه طی سالهای گذشته به فعالیت در این زمینه پرداخته است. شرکت سبدگردان آگاه در سال ۱۳۹۷ و مطابق قوانین جدید اعلامی تأسیس و تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار به ادامهی فعالیت مدیریت دارایی میپردازد. تیم مدیریت دارایی آگاه، منابع سرمایهگذاران را بصورت اختصاصی و متناسب با ویژگیهای فردی یا سازمانی، سطح ریسکپذیری، افق زمانی و اهداف تعیین شده، در مجموعه متنوعی از انواع صندوقها شامل صندوق های طلا و انواع اوراق بهادار شامل سهام ، اوراق با درآمد ثابت، گواهیهای سپرده کالایی و همچنین قراردادهای آتی شاخص و کالا سرمایهگذاری میکند تا بتوانند بدون نیاز به صرف وقت و کسب تخصص در حوزههای مربوطه، از مزایای حرفهای دارایی بهرهمند شوند. سرمایهگذاریهای این شرکت براساس قوانین میبایست تماماً در داراییهای تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار یا سپردههای بانکی انجام شود. مبالغ سرمایهگذاری شده نیز به نام و در مالکیت افراد یا شرکتها انجام میشود. کلیهی دارایی سرمایهگذاری شده، نزد شرکت سپردهگذاری مرکزی نگهداری و گزارش آن در هر لحظه مستقیماً و شفاف قابل دریافت میباشد. تیم مدیریت دارایی آگاه با استفاده از رویکردی جامع به تحلیل بازارها با تمرکز بر بازار سرمایه، صنایع و شرکتها و عوامل تأثیرگذار بر آنها پرداخته و با در نظر داشتن ملاحظات مختلف و تحولات بازارهای بینالمللی، فرصتهای مناسب سرمایهگذاری را شناسایی و همراه با تأکید جدی بر اصول مدیریت ریسک و حفظ سرمایه، با انعقاد قرارداد رسمی، به ارائه خدمات مدیریت دارایی به سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی میپردازد. ساختار ما شامل ۳ تیم اجرایی میباشد: تیم تحلیلگران، تیم سبدگردانان و تیم پشتیبانی، تیمهای فوق دارای تخصصهای مدیریت پرتفولیو، حسابداری، سرمایهگذاری، مهندسی مالی و فارغالتحصیلان CFA میباشند. لازم به ذکر است که محیط حقوقی حاکم بر عملیات شرکت دو قانون بازار اوراق بهادار مصوب ۱۳۸۴ و توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید مصوب ۱۳۸۸ و قوانین و دستورالعملهای سازمان بورس و اوراق بهادار میباشد.
دستاوردهای مدیریت دارایی :
خلاصه بازدهی ماهانه بازارهای موازی در یک سال گذشته منتهی به بهمن ماه ۹۷:
بازار مسکن:
برمبنای آمار سامانه اطلاعات بازار املاک ایران، در بهمن ماه شاهد رشد کمتر از ۲% بهای واحد معاملات مسکن تهران نسبت به دی ماه بودیم. به این ترتیب شاهد کاهش التهابات این بازار، نسبت به بهار و تابستان ۹۷ می باشیم. فعالان بازار با وجود آنکه برای سال آتی انتظار افت با اهمیت قیمت ها را ندارند؛ لیکن امید به رشد قیمت ها نیز ندارند. لذا مشاهدات حاکی از عدم تکرار بازدهی سال جاری بازار مسکن در سال ۹۸ میباشد.
طلا و ارز:
علی رغم تلاش های سیاست گذار پولی برای مهار «پول» با هدف کنترل بازارهای طلا و ارز در ماه های پائیز، شاهد رشد این بازارها در فصل زمستان و بخصوص طی هفته های اخیر بوده ایم. این روزها نه تنها از سرعت رشد نقدینگی در اقتصاد کم نشده، بلکه نرخ رشد ماهانه آن از تیرماه تا کنون بی سابقه بوده است. با این تفاوت که سیاست گذار این بار تلاش دارد تا با تجویز نسخه ای موقت، تمامی نقدینگی ایجاد شده را به سوی «شبه پول» راهنمایی کند.
با توجه به بالا ماندن انتظارات تورمی و با در نظر گرفتن دورنمای ریسکهای موجود اقتصادی و سیاسی، بازار سکه و طلا همچنان گزینه مناسبی برای متنوع سازی دارایی ها و تخصیص بخشی از پورتفوی ارزیابی می شود. لازم به ذکر است که با توجه به وضعیت سطح عمومی قیمت ها و نیز تورم انتظاری در کنار بازدهی واقعی منفی، سرمایه گذاری در سپرده های بانکی به هیچ وجه توجیه اقتصادی نداشته و صرفا به منظور محلی برای پارک پول انگاشته می شود.
بازار سرمایه:
رشد بازارهای جهانی و کامودیتی ها در پی دو عامل افزایش احتمال توافق تجاری چین و امریکا و کاهش احتمال رشد نرخ بهره توسط فدرال رزرو و همچنین رشد نرخ برابری دلار به ریال در بازار آزاد داخلی از حوالی ۱۱ هزار تومان تا نزدیک ۱۴ هزار تومان سبب بهبود حجم و روند معاملات بورس کالا شد. از سوی دیگر افزایش حجم صادرات شرکت ها و رفع نگرانی ها از بابت تحریم ها پس از گذشت سه دوره از ارائه گزارش های عملکرد قابل قبول شرکتها در فضای پسا تحریم و اصلاح نزدیک به ۲۰ درصدی شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران و قیمت سهام بنیادی در پنج ماه گذشته همگی سبب توجه سرمایهگذران به سهام بنیادی به خصوص سهام گروه فلزات اساسی شد که رشد نزدیک به ۷ درصدی شاخص از ۱۵۶ هزار تا محدوده ۱۶۷ هزار واحد را رقم زد. روند فعلی قیمت های جهانی، نرخ برابری ارز در بازار داخلی و عملکرد مثبت صادرات شرکتها در کنار کاهش ابهامات قبلی و نزدیک شدن به فصل مجامع که قائدتا ارزندگی سطوح ارزش فعلی بازار را بیش از پیش تقویت مینماید، همگی باعث شده همچنان سرمایه گذاری در بورس و سهام بنیادی به عنوان یکی از گزینههای اصلی و جذاب سرمایهگذاری مورد توجه باشد. در ارتباط با بازار های جهانی و کامودیتی ها تأثیرگذاری مثبت سیاستهای محرک پولی در اقتصادهای بزرگ جهان می تواند یک از محرک های اصلی رشد قیمتها در افق زمانی یک ماهه آتی باشد اما سایه یک «نگرانی» بر سر آن سنگینی میکند. برای ماه آتی، همچنان مهم ترین تهدید برای تداوم روند صعودی در بازار کامودیتی، افت یکپارچه اقتصاد جهانی ارزیابی می شود. شاخصهای اقتصادی ماه فوریه، این روایت را تایید کردند و بر نگرانی بازار در خصوص تداوم ضعف در اقتصادهای بزرگ جهان صحه گذاشتند. با این وجود انتظار میرود که پیشرفت های ایجاد شده در مذاکرات تجاری و تلاش بانک مرکزی چین برای تحریک اقتصاد این کشور، مانع از افت قیمت قابل توجه کامودیتی ها شود. به این ترتیب، کلیت بازار کامودیتی در افق یک ماهه، خنثی ارزیابی می شود.
ارزش دلاری بازار:
صنایع منتخب از منظر مدیریت دارایی آگاه:
فلزات اساسی و کانههای فلزی
با رشد نرخ برابری دلار به ریال در بازار آزاد، در ماه گذشته شاهد تحولات قابل توجهی در بورس کالا بودیم. رقابت مشتریان در عرضه فولاد خام و محصولات فولادی و همچنین فلزات رنگی انتظارها را برای پایداری سود شرکت ها افزایش می دهد. به علاوه پس از رشد بهای سنگ آهن ناشی از حادثه در معدن Vale شاهد افزایش بهای فولادخام در محدوده CIS بودیم که محرک بازار داخلی به شمار می رود. لذا تحولات مذکور در کنار آمار مطلوب گمرک، منجر به تقویت دیدگاه مثبت و ارزیابی مطلوب نسبت به وضعیت پیش روی این گروه شده است. سرمایه گذاری در شرکت های ارزنده این دو صنعت با رصد مداوم قیمت های جهانی و عوامل موثر بر آن جذاب به نظر می رسد.
پتروشیمی
همبستگی قیمت محصولات پتروشیمی با بهای جهانی نفت، شرایط مطلوب صادرات از لحاظ مقداری و ریالی، عدم مشاهده افت تولید، رشد نرخ های نیمایی و پتانسیل هایی مانند آزادسازی قریب الوقوع نرخ اوره کشاورزی برای تولید کنندگان اوره و آمونیاک، مجموعا باعث شده تا در میان مدت جذابیت سرمایه گذاری در این گروه تقویت گردد.
فرآورده های نفتی
در کنار موضوع تاثیر ناپذیری از تحریم ها، عدم انتظار برای افت محسوس بهای جهانی نفت، بهبود عمومی در وضعیت کرک اسپرد فرآورده ها، رشد آرام دلار نیمایی و گزارش مطلوب فصل پاییز، باعث گردیده تا صنعت پالایش نفت نسبتا کم ریسک تلقی شده و مناسب برای سرمایه گذاری ارزیابی گردد.
بانک ها
تغییر مبنای محاسبه سود پرداختی به سپردههای کوتاه مدت، از روزشمار به ماه شمار مجموعا باعث کاهش سالانه ۱۶ هزار میلیارد تومان از هزینههای شبکه بانکی میگردد تا در نهایت شاهد بهبود وضعیت درآمد از محل منابع مشاع بانک ها باشیم. در کنار این پتانسیل مربوط به تسعیر ارز و تجدید ارزیابی دارایی ها باعث شده تا انتظارات مثبتی در این صنعت برقرار باشد. از این رو در کنار پتانسیل بهبود در این صنعت، شرکتهایی که از نظر عملیاتی در وضعیت بهتری نسبت به سایرین قرار دارند از گزینههای سرمایهگذاری به شمار میروند.
سایر صنایع
با توجه به وضعیت درآمدی و بودجه دولت و همچنین فساد شکل گرفته ناشی از تخصیص دلار ۴۲۰۰ تومانی به خاطر اختلاف زیاد با نرخ دلار در بازار آزاد، احتمال آزاد سازی و یا حداقل رشد نرخ ارز تخصیصی به کالاهای اساسی را افزایش داده که این مورد سبب تحول در سود آوری صنایع مرتبط از جمله برخی شرکت های غذایی ، صنعت دارو ، لاستیک و … می شود. لذا با دید میان مدت سرمایه گذاری در چنین شرکت های می تواند مورد توجه قرار گیرد.
Hi, very nice website, cheers!
——————————————————
Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
——————————————————
Check here: https://www.reliable-webhosting.com/